Link til forsiden på Viskvalitet.dk
Viskvalitet.dk - Tilfredshed?   Viskvalitet.dk
- Tilfredshed?
 
Hvem står bagViskvalitet.dk?   Hvem står bag
Viskvalitet.dk?
 
Hvad vises under Resultatoversigter?   Hvad vises under
Resultatoversigter?
 
Brug af resultaterfra Viskvalitet.dk   Brug af resultater
fra Viskvalitet.dk
 
Arbejdsmarkeds-uddannelser - hvad er det?   Arbejdsmarkeds-
uddannelser
- hvad er det?
 
TOP HISTORIER - indsigt i det, der virker!   TOP HISTORIER-
indsigt i det,
der virker!
 
Velkommen til Undervisningsministeriets
fælles redskab til evaluering af Arbejdsmarkedsuddannelserne
TILFREDSHEDSMÅLING
ON-LINE BESVARELSE:

Viskvalitet.dk - eller "De fælles Redskaber" - er Danmarks første landsdækkende værktøj, der er obligatorisk at bruge som led i at måle og udvikle kvaliteten på et uddannelsesområde, her Arbejdsmarkedsuddannelserne.
 
Alle, der deltager i en Arbejdsmarkedsuddannelse bliver bedt om at vurdere deres uddannelse med dette system. Det samme bliver en stikprøve af de virksomheder, der har haft medarbejdere på uddannelse.
 
Ministeriet har desuden valgt, at alle skal kunne se de overordnede resultater. De daglige brugere har selvfølgelig derudover adgang til alle detaljerne. Vi har valgt denne løsning, fordi vi tror, de også vil interessere andre end os selv, og fordi en større gennemsigtighed og åbenhed omkring uddannelserne er med til at gavne en konstruktiv dialog om arbejdsmarkedsuddannelserne og dermed kvaliteten af dem.
 
Resultaterne kan ses ved at klikke på "Resultatoversigter" øverst på siden. Det er ikke muligt at se resultater, hvis færre end 25 kursister har svaret på deltagerevalueringen på en arbejdsmarkedsuddannelse, eller 5 virksomheder har svaret på en tilsvarende virksomhedsevaluering. Hvorfor kan man se her.
 
Resultaterne bruges i arbejdet med kvalitet i Arbejdsmarkedsuddannelserne. Det sker i den dialog, der hele tiden foregår på kryds og tværs, og imellem alle, der anvender og arbejder med arbejdsmarkedsuddannelserne: Deltagere, virksomheder, lærere, uddannelsesinstitutioner, efteruddannelsesudvalg der udvikler arbejdsmarkedsuddannelserne og Undervisningsministeriet. Alt sammen med det mål at sikre bedre uddannelser og efteruddannelser specielt for kortuddannede i Danmark.
 
Med venlig hilsen
 
Undervisningsministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Kontor for Voksen- og Efteruddannelse